iFuel

Hoge kwaliteit rollators

topro trojaDit is het vernieuwde en verbeterde model van de rollator Topro Troja Classic.
Vooral de toevoeging van de zachtere wielen – bekent van de Olympos – maken dit nieuwe model ideaal!

Eenvoudig inklapbaar, beperkte ruimte bij opslaan
• Trek aan het koord in het zitje en de rollator vouwt horizontaal samen.
• De duwstangen van de Quatro en Troja kunnen compact in het frame worden geschoven.
• Stabiliteit blijft bij inklappen behouden.
• Neemt weinig plaats in en is zeer praktisch in het vervoer
• Uitstekend geschikt voor gebruikers die per auto, taxi, bus of vliegtuig reizen.

De nieuwe rollator van Topro, de Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Troja 2G is ontwikkelt op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten. Het resultaat is de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijke functies, een hoge focus op veiligheid, flexibiliteit en comfort. Wil je een Topro Troja of een Quatro 400E, neem dan zeker ook eens een kijkje bij Rollatorweb.
De Topro Troja 2G is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Basic, Standaard en Premium. De Basic is uitgevoerd met een afneembaar en tevens afsluitbaar boodschappennetje. Ook is deze uitvoering standaard voorzien van Quick Release GRIP wielen. De Standaard en Premium uitvoering zijn voorzien van comfort (afneembare) rubberen banden. Door de zachte banden loopt u zeer comfortabel over oneffenheden in de weg en heeft u geen last van eventuele “schokken” in onderarmen. De modellen Standaard en Premium zijn ook voorzien van luxe afneembare boodschappentas met opbergvakken. Alle modellen zijn tevens voorzien van ergonomische handgrepen met bel en zijn rondom voorzien van reflectoren.
Met de Premium uitvoering van de Troja 2G kiest u voor nog meer veiligheid, deze is namelijk uitgevoerd met LED verlichting en valalarm. De LED verlichting zal automatisch gaan branden op het moment dat u gaat lopen met de rollator als het donker wordt door middel van de geïntegreerde licht en beweginssensor. Op de rollator zit ook een valalarm. Deze zal automatisch in werking worden gesteld op het moment dat de rollator kantelt, hierdoor zal de aandacht van voorbijgangers worden getrokken mocht u onverhoopt ten val komen.

z400e rollatorDe Topro Troja rollator is geschikt voor zeer regelmatig gebruik, zowel binnen als buiten. De Topro Troja is een lichtgewicht rollator die u met één handbeweging opvouwt tot een handzaam pakketje, waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus, auto of taxi. Hij kan ook gemakkelijk geparkeerd worden. De quattro rollator rollator is voorzien van stapsteuntjes; gemakkelijk om over drempels en stoepjes heen te komen. De Topro Troja remmen werken zeer licht, wat het bedieningsgemak vergroot, daarnaast is het zitje bijzonder comfortabel. Een Quatro Z400E laat je nooit in de kou staan.

Optioneel kan de Topro Troja rollator voorzien worden van een dienblad, rugsteun, stokhouder of een handige tas. Er zijn twee uitvoeringen: de Medium, die 7,4 kg weegt en de Small, met een gewicht van 7,1 kg. De Medium is belastbaar tot 150 kg, de Small tot 125 kg.

Een europese test winnaar
De nieuwe TOPRO Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. Zijn voorganger, de TOPRO Troja Classic werd als winnaar gekozen van de Duitse “Stiftung Warentest” editie 9 / 2005 of een lichtgewicht rollator opvouwbaar. Sindsdien is TOPRO bezig geweest met de ontwikkeling van de Troja 2G op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten. Het resultaat is de 2e generatie TOPRO Troja met nog meer gebruiksvriendelijke functies, een hoge focus op veiligheid, flexibiliteit en comfort.

Kleur: Oranje
Gebruikerslengte: 150 – 200cm
Maximum gebruikersgewicht: 165kg
Hoogte handgrepen: 780 – 1000mm
Maximale lengte: 650mm
Maximale breedte: 610mm
Tussen de handgrepen: 470mm
Zithoogte: 620mm
Draaicirkel: 840mm
Diameter wielen: 200mm
Breedte wielen: 36mm
Handgrepen: Anatomisch
Grijpafstand remhendel: 65mm
Hoogte opgevouwen: 800mm
Breedte opgevouwen: 240mm
Lengte opgevouwen: 660mm
Gewicht: 7,4kg

Lees hier verder.