iFuel

Webdesign

webdesign

iFuel Webdesign

iFuel is een jong en vooruitstrevend internetbureau, met expertise en passie voor webdesign. De webdesigner van iFuel Webdesign denkt mee en ontwerpt professionele websites op basis van de laatste technieken. Alle websites worden opgeleverd met het meestgebruikte CMS ter wereld, WordPress. Dit open-source pakket is veilig, stabiel en zeer gebruiksvriendelijk. Op zoek naar een professionele webdesigner? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.


Webdesign, van iFuel

Het uiterlijk van je website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van je bedrijf krijgen. Het is daarom naast de structuur en werking van de website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van de website past bij hoe je jezelf als bedrijf presenteert. Nog belangrijker is echter de kunst van het weglaten; een website laten maken zonder overbodige fratsen om zo een optimale gebruikerservaring te creëren.
webdesign uiterlijk


professioneel webdesign

Professioneel webdesign

iFuel ontwerpt en bouwt complete websites op basis van jouw specifieke wensen. Daarin zoeken we de altijd de juiste balans tussen snelheid, kwaliteit en kosten. iFuel realiseert krachtige en stijlvolle websites met de laatste technieken en de eindgebruiker als uitgangspunt. Responsive webdesign: iFuel beheerst deze techniek tot in de puntjes, waarbij websites zichzelf aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker. Neem bijvoorbeeld de rollator winkel van Rollatorweb. De grootste online winkel van Nederland in rollators en loophulpmiddelen is volledig responsive en ontwikkeld door iFuel Webdesign. Kijk hiervoor op www.rollatorweb.nl.


Website webdesigner

iFuel Webdesign is een jonge en flexibele design studio met als solide basis een professionele website webdesigner. Onze specialisatie is het bouwen van websites, webwinkels en het vindbaar maken van websites in zoekmachines zoals Google of Bing. Van website templates tot complete maatwerk projecten, iFuel ontwerpt en ontwikkelt het met passie en liefde voor HTML, CSS, PHP, Javacript & WordPress.
website webdesigner


website designer

Website designer

Website designer iFuel heeft al tientallen sites naar volle tevredenheid opgeleverd. Een van de speerpunten is het perfect in een website weergeven van de sfeer van je bedrijf. Aan de basis staat een professioneel en strak design, waarna deze wordt gebouwd op basis van de laatste inzichten en modernste techniek. Tot slot krijg je na oplevering toegang tot het WordPress CMS. Hiermee kun je zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen op je website beheren.


Website webdesign

Wat iFuel uniek maakt is de no-nonsense aanpak van zowel persoonlijke sites als kleine- en grote bedrijfswebsites. Ieder afzonderlijk project krijgt alle aandacht die het verdient, waarbij we het doel van de opdrachtgever nooit uit het oog verliezen. Website webdesign is een taak die je prima aan iFuel over kunt laten zodat je verzekerd bent van een creatief ontwerpproces & strak eindresultaat.
webdesigner


webdesign development

De juiste strategie

Het internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen medium. Om je concurrenten voor te blijven moet je de mogelijkheden die het internet te bieden heeft maximaal benutten. Hierbij is het van cruciaal belang om de juiste webdesign strategie toe te passen. iFuel Webdesign is hét internetbureau voor ontwerp en realisatie van digitale strategieën. Voor Mediweb, hierboven als voorbeeld genoemd, hebben wij de volledige ontwikkeling, beheer en online promotie overgenomen.


HTML5-, CSS3- en WordPress-specialist

iFuel Webdesign kent het geheim achter een succesvolle website: de combinatie van een stijlvol design en een intuïtieve en gebruiksvriendelijke structuur. Onze webdesigner behoort tot de allerbesten en is specialist op het gebied van CSS, HTML, Java-script, dynamische content en het WordPress CMS. Ook een professionele, onderscheidende website laten bouwen op basis van de laatste technieken? Neem direct contact op voor meer informatie of vrijblijvend advies.
het webdesign geheim


Responsive Webdesign

Het responsive design van internetbureau iFuel werkt altijd! Desktop, tablet of smartphone in portrait of landscape? Het design past zich automatisch aan. Meer weten? Lees dan verder...
 • Responsive webdesign

  Tot voor kort..

  Tot voor kort was het gebruikelijk om websites te bouwen met een vaste breedte, in de veronderstelling dat iedereen dezelfde gebruikservaring zou hebben. Meestal tussen de 950 en 980 pixels, zodat schermen met verschillende resoluties een website altijd goed weer konden geven. Deze breedte was eigenlijk de gulden middenweg: niet te breed voor kleine schermen, maar ook niet te smal voor bezoekers met een groot beeldscherm.

  Ontwikkelingen

  De komst van smartphones en tablets heeft een enorme verandering teweeg gebracht in webdesign-land. Tegenwoordig is het internet bereikbaar via mobiele apparaten met veel verschillende resoluties en niet onbelangrijk: kleine schermen. Meer en meer worden websites bezocht vanaf deze gadgets. Het is dus van essentieel belang dat je kritisch kijkt naar de compatibiliteit van je digitale creatie. Meer en meer zal geprogrammeerd moeten worden volgens het principe van Responsive Webdesign.


  responsive websites
  Wat is Responsive Webdesign?

  “Responsive webdesign is het geschikt maken van websites voor mobiele apparaten, opdat deze een consistente gebruikservaring leveren op apparaten met uiteenlopende formaten en resoluties”

  Responsive is de toekomst. De tijd van vaste breedtes is voorbij. Gelukkig leven we in een tijdperk waarin HTML5 en CSS3 gemeengoed worden en kunnen we inspelen op de behoeften van de moderne consument. En het mooiste is: je merkt er niet van. Er wordt niet ingeleverd op snelheid, maar het gebruiksgemak verbetert enorm. En dat is waar het om draait. Want een fijne, goedwerkende website op elk apparaat levert klanten op. Of beter gezegd: het jaagt ze niet weg.

  iFuel Webdesign

  Wij beheersen deze technieken tot in de puntjes. Een responsive website laten maken vergt specialistische kennis en ervaring waarover wij beschikken. iFuel heeft tientallen websites gemaakt die zowel op desktops als op tablets en mobiele telefoons perfect worden weergegeven. Ben je op zoek naar een moderne website die altijd goed wordt weergegeven? Neem dan eens contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 • HTML5 & CSS3

  De komst van HTML5

  HTML5 Responsive WebdesignHTML5 is geïntroduceerd met het ook op verregaande verbeteringen op het gebied van efficiënt programmeren. Het is een sterke schakel geworden tussen CSS, Afbeeldingen en JavaScript. Voor gebruikers van moderne telefoons die waarschijnlijk communiceren via 3G of HSDPA is het belangrijk dat het responsive webdesign zo eenvoudig mogelijk wordt geprogrammeerd. Op deze manier genieten smartphone-gebruikers van optimale snelheden.

  De nieuwe HTML5 standaard kan veel tijd besparen. Het webdocument begint met het Doctype, wat vaak al automatisch wordt toegevoegd door de webeditor. Geen ellenlange introducties meer maar een simpel !DOCTYPE html volstaat. Ook het invoegen van javascript is versimpeld. Je hoeft het type-attribuut nu niet meer te specificeren. Een simpel script src=”pix.js” /script volstaat.

  De komst van CSS3

  CSS3 responsive designIn het begin van het internet-tijdperk werd alle opmaak in de pagina zelf verwerkt. Vervolgens werd CSS geïntroduceerd om het design als het ware te scheiden van de inhoud. In de loop der jaren is CSS volledig ingeburgerd. Inmiddels is CSS3 volop in ontwikkeling: een goede stap voorwaarts in het streven naar een volledig responsive internet. CSS3 bestaat uit modules, die als het ware kunnen worden gebruikt samen met CSS2. Deze iets verouderde versie is vandaag de dag nog volledig functioneel. Het mooie van CSS3 is: het gaan in géén geval je layout verstoren. Het is namelijk volledig geschikt om te worden gebruikt met oudere web browsers (bijvoorbeeld IE6, IE7 en IE8). Mochten er termen gebruikt worden die een verouderde browser niet kent, dan wordt dit gewoon overgeslagen. Je site zal dus netjes blijven werken.

  Responsive Webdesign: een vereiste?

  Responsive webdesign is een nieuwe techniek. Het heeft geen zin om vanaf nu iedereen deze manier van ontwikkelen op te leggen. Zoals altijd geldt ook hier dat je de kosten tegen de baten moet afwegen. Het ontwikkelen van een responsive site kan meer tijd in beslag nemen. En als je verwacht dat het merendeel van je bezoekers gebruik maakt van de goede oude desktop computer, kun je je afvragen wat het nut is.

  Richt je je meer op jongeren, dan is het aan te raden om wél responsive te programmeren. Onderzoek heeft uitgewezen dat 75% van de jongeren méér dan 1 uur per dag op het web surft via een smartphone of tablet.


Nieuwsgierig?

De ervaring die wij met onze projecten hebben opgedaan gebruiken wij om ook voor nieuwe klanten direct raak te schieten. Professioneel webdesign met zichtbaar resultaat.

Webdesign van iFuel